Personvernerklæring

Takk for at du besøker www.ithammar.no!

Denne siden eies av I. T. Hammar – Kunstnerspire (Organisasjonsnummer 812 037 692) herunder referert til som jeg/meg. Jeg er din behandlingsansvarlige når du bruker mine tjenester. Jeg lagrer ikke informasjon om deg når du besøker denne siden, men jeg bruker tredjepartsleverandører for å drifte nettsiden som kan lagre noe anonymisert data om for eksempel antall besøkende og hvilke land besøkende kommer fra (Du kan lese mer om deres personvern på www.one.com og www.wordfence.com). I tillegg bruker jeg disse plugins: FooBox Image Lightbox, FooGallery, Regenerate Thumbnails, WPML og Yoast SEO.

Når du kjøper varer eller tjenester av meg registrerer jeg de opplysningene om deg som er nødvendige for at jeg skal kunne ta betalt og sende deg faktura eller kvittering, og bruker tredjepartsleverandører for disse (Conta Faktura og iZettle) som lagrer informasjonen for meg. Hvis du får faktura gjennom Conta Faktura spør jeg deg om navn, adresse og eventuelt e-postadresse for å sende fakturaen på e-post. Hvis du betaler med kort via iZettle lagres opplysninger om tid og sted for transaksjonen, og kortnummer via iZettle. Jeg har kun tilgang til å se deler av ditt kortnummer slik som dette: 0000 00•• •••• 0000. Hvis du ønsker kvittering for kjøp i iZettle lagrer jeg e-postadresse eller telefonnummer for å kunne sende deg denne elektronisk. (Les mer om personvern vedrørende dette på www.izettle.com og www.conta-faktura.no)

Når du ansetter meg for å gjøre et oppdrag for deg må jeg oppbevare de filene du sender meg som er nødvendige for oppdraget på datamaskinen min eller på harddisker jeg bruker. For eksempel hvis du skal ha malt et maleri med et foto som utgangspunkt oppbevarer jeg fotografiet for å kunne gjøre oppdraget for deg. Jeg kommer ikke til å gi bilder eller filer videre hvis ikke dette er nødvendig for oppdraget.

Ta kontakt hvis du har spørsmål, eller ønsker å endre eller slette informasjon så skal jeg gjøre dette der det er mulig og lovlig for meg å gjøre. Kontakt meg på post@ithammar.no eller på telefon 41 41 02 39.

Sist oppdatert: 23.05.2018